Редька Дайкон японський, вирощування

Фото, опис технології посадки і вирощування японської редьки Дайкон у відкритому грунті.

Фото, опис технології посадки і вирощування японської редьки Дайкон у відкритому грунті.

Мало хто знає про редьку сорту «Дайкон Японський». Цей сорт відрізняється своєю м’якістю, соковитістю, солодким смаком, великою вагою (три кілограми), а головне – великим складом вітамінів, лікувальними властивостями. Сам сорт ділять на весняний і осінній.

Ранні сорти редьки цієї бажано сіяти в березні. Рослина холодів не боїться, тому врожай буде багатим.

Осінній сорт навпаки більше любить тепло. Його висівають в кінці літа. В іншому випадку редька не принесе урожай.

Якщо ви визначилися з сортом, можемо починати сівбу. Спочатку удобріть грунт коров’яком, потім прокультивуйте грунт. Підготуйте лунки глибиною чотири сантиметри. Висівайте по дві-три насіння з двадцяти сантиметровою відстанню. Коли листки почнуть формуватися, проріджують рослини, залишаючи по одному кущику.

Періодично поливайте рослину, пропалюйте землю, знищуючи бур’янисті трави.

Редька потребує регулярного обприскування від комах. Також не рекомендується саджати її біля інших коренеплодів.

До збору врожаю підійдіть відповідально, адже плід довгий. Акуратно підкопайте, а потім витягніть редьку.

Зберігайте японську редьку Дайкон в поліетиленових пакетах в холодильнику. На протязі трьох місяців.

logo