Грибні котлети

Смачні домашні котлети з грибами, рецепт приготування до святкового, новорічного столу 2015.

Смачні домашні котлети з грибами, рецепт приготування до святкового, новорічного столу 2015.

Необхідні продукти для приготування грибних котлет з картоплею:

  • 500 г картоплі;
  • 500 г грибів;
  • 2 яйця;
  • 2 цибулини;
  • мука;
  • сіль;
  • олія;
  • панірувальні сухарі.

Смачні котлети з грибами та картоплею, рецепт приготування:

Картоплю помити, обібрати, зварити. Гриби перебрати, почистити, помити, зварити, дрібно порізати і підсмажити на олії. Цибулю посікти і спасерувати. Варену картоплю розімнути на пюре гарячим. Додати гриби і цибулю. Коли маса трохи вистигне, докласти яйця. Посолити, поперчити, вимішати. Сформувати котлети, обваляти в панірувальних сухарях або муці. Підсмажити на олії.

Грибні котлети, секрет приготування:

  • Якщо до картоплі з грибами додати муку, матимемо еластичну масу – як тісто. З неї легко ліпити котлети.
  • Найкраще смакує з грибним соусом або сметаною.
Напишите свой комментарий или поделитесь информацией с друзьями:
logo